author
Heeft u vragen? +31(0)475-250010

Snel een huurwoning vinden

Inschrijving voor onze persoonlijke zoekservice!

Ben je het beu om eindeloos te zoeken naar jouw ideale woning? Wij hebben dé oplossing voor je: onze persoonlijke zoekservice. Voor slechts 124 euro krijg je jouw eigen persoonlijke zoekcoach, die actief op zoek gaat naar een woning die perfect bij jou past.

Waarom kiezen voor onze persoonlijke zoekservice?
 1. Toegewijde zoekcoach: Je krijgt een toegewijde zoekcoach die jouw wensen en eisen begrijpt en actief op zoek gaat naar woningen die daaraan voldoen. Ze zijn er om je te begeleiden tijdens het hele proces en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
 2. Exclusief aanbod: Als onderdeel van onze persoonlijke zoekservice krijg je toegang tot exclusieve woningaanbiedingen die niet publiekelijk beschikbaar zijn. Dit vergroot jouw kansen om een unieke en gewilde woning te vinden.
 3. Tijdsbesparing: Het zoeken naar een woning kan tijdrovend zijn. Met onze persoonlijke zoekservice hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Jouw zoekcoach neemt het werk uit handen en zoekt actief naar woningen die aan jouw criteria voldoen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke zaken.
 4. Gerichte begeleiding: Jouw persoonlijke zoekcoach zal je begeleiden tijdens het gehele proces, van het selecteren van geschikte woningen tot het regelen van bezichtigingen en het onderhandelen over de huurvoorwaarden. Ze staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen en advies te geven.
Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze persoonlijke zoekservice! Voor maar 124 euro krijg je jouw eigen zoekcoach die actief op zoek gaat naar jouw ideale woning. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak gebruik van onze persoonlijke zoekservice en vind snel jouw huurwoning!

Ben je op zoek naar een woning? En zou je het fijn vinden om hier begeleiding in te krijgen? Bij ons kan je een zoekopdracht uitzetten. WonenDirect wordt dan jouw persoonlijke agent bij het vinden van een geschikte woning. Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen spoedig contact met je op voor een intake gesprek!    

Vul onderaan deze pagina je woonwensen in. Let op: Alleen zoekopdrachten met realistische woonwensen worden in behandeling genomen.

Zoekopdracht door WonenDirect

 • Jouw partner in het gehele aanhuurtraject
 • 95% meer kans op uitnodiging voor een bezichtiging
 • Jouw woning meestal binnen 2 weken aangehuurd 
 • Begeleiding tijdens de bezichtigingen 
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en altijd bereikbaar 
 • No cure no pay   

De procedure tijdens een zoekopdracht

 • Op basis van de door u aangegeven woonwensen gaat WonenDirect binnen haar uitgebreide netwerk op zoek naar passende woningen;
 • U gaat samen met uw persoonlijke agent van WonenDirect de diverse woningen bezichtigen of wij gaan voor u langs en regelen een online video bezichtiging;
 • WonenDirect onderhandelt namens u met de verhuurder/collega makelaar over de voorwaarden van de gekozen huurwoning zoals de huur ingangsdatum, lengte van de huurperiode, huurprijs etc.; 
 • Wanneer u de woning kunt gaan huren, begeleidt WonenDirect u gedurende het gehele huurtraject; 
 • WonenDirect zorgt ervoor dat er een correcte huurovereenkomst opgesteld wordt. U krijgt deze uiteraard, voorafgaand aan de oplevering, te zien en wij zullen deze samen met u doornemen; 
 • Indien je de woning accepteert en ons goedkeuring geeft voor de woning geven wij akkoord bij de verhuurder/makelaar. Dan wordt het contract door de verhuurder/makelaar opgesteld. Als je dan de aanvraag toch nog annuleert rekenen wij 75% van de maandcourtage excl. BTW als kosten; 
 • WonenDirect begeleidt u tijdens de check-in van de woning en stelt samen met u een uitgebreid begin-inspectierapport met foto’s op; 
 • Indien u dit wenst regelt WonenDirect kosteloos de aansluiting van G/W/L en internet en TV voor u; 
 • Alles is geregeld: u kunt genieten van uw nieuwe woning!
Bij een geslaagde zoekopdracht bedraagt onze succes-fee* 1 maand huur + 21% BTW. Voor woningen in het hogere segment is de succes-fee bespreekbaar.

Compare listings

Compare
× Direct contact via WhatsApp!