author
Heeft u vragen? +31(0)475-250010

Vind je nieuwe huurwoning

Op de grootste huurwoningmarktplaats van Nederland

šŸ”‘šŸ Gratis 14 dagen Premium

Met een premiumaccount kun je onbeperkt reageren op woningaanbod. Ben je benieuwd of ons premium abonnement iets voor jou is? We geven je de mogelijkheid om 14 dagen gratis kennis te maken met alle voordelen!
Ontdek meer woningen

Persoonlijke Aanpak

Bespaar tijd (en frustratie)

Geen Commissie

Geen stress, geen gedoe

5/5

Welkom bij WonenDirect.nl - Jouw Partner in Vindgemak!

In 3 Stappen naar Jouw Droomwoning

Ontdek Premium: Probeer het 14 Dagen Gratis!

Wil je volledige toegang tot het woningaanbod en alle voordelen van ons premium abonnement ervaren? Dan is dit je kans! Wij bieden je de mogelijkheid om 14 dagen lang gratis te profiteren van alle exclusieve functies die het premium account te bieden heeft.

Waarom Kiezen VoorĀ  Premium Account?

Met het premium account ben jij in controle van je woningzoektocht. Ontdek waarom het de perfecte keuze voor jou is:

  • Onbeperkt Reageren: Met een premiumaccount kun je onbeperkt reageren op het beschikbare woningaanbod, zodat je geen enkele kans mist.
  • Flexibiliteit: Probeer het premium abonnement zonder enige verplichtingen. Bevalt het niet? Geen probleem! Als je binnen 14 dagen je abonnement annuleert, zit je nergens aan vast.
  • Maandelijks Opzegbaar: Je hebt volledige vrijheid. Als ons premium account bij je past, kun je maandelijks opzeggen, zelfs op de laatste dag van de maand. Geen langdurige contracten.

Hoe Werkt Het?

  1. Gratis Proefperiode: Start vandaag nog met het premium account en geniet van 14 dagen gratis toegang tot alle premium voordelen.
  2. Verken Onze Diensten: Ontdek het gemak van onbeperkte reacties, direct contact met verhuurders, eenvoudig plannen van bezichtigingen en gedetailleerde woningbeschrijvingen.
  3. Jouw Keuze: Als je besluit ons premium account niet voort te zetten, annuleer dan binnen 14 dagen je abonnement. Geen kosten, geen zorgen.

Zorgeloze Annulering en Terugbetaling

Bij ons draait alles om jouw tevredenheid. Als je besluit om je abonnement binnen 14 dagen te annuleren, zullen er geen kosten in rekening brengen. Als er al een maandbedrag is geĆÆncasseerd, zal het te veel betaalde bedrag binnen 14 dagen na annulering terugstorten op het bankrekeningnummer dat je bij inschrijving hebt opgegeven.

Na De Gratis Proefperiode

Ben je onder de indruk van het premium account en wil je doorgaan met je zoektocht? Na 14 dagen wordt je abonnement automatisch gestart, zonder enige actie van jouw kant. Vanaf dat moment worden de maandelijkse abonnementskosten van ā‚¬ 29,95 automatisch afgeschreven van het door jou opgegeven rekeningnummer.

Belangrijk Om Te Weten

Heb je eerder al een premiumaccount bij Huurwoningen.nl gehad en wil je opnieuw abonneren binnen een jaar? Let op: je hebt geen recht op een tweede gratis proefperiode, gezien je al bekend bent met onze dienstverlening. In dat geval kun je wel gebruik maken van jouw wettelijke herroepingsrecht.

Wacht niet langer! Start nu jouw gratis 14-daagse premium ervaring en ontdek hoe Wonendirect.nl en Huurwoningen.nl jou kunnen helpen je perfecte woning te vinden.

WonenDirect.nl Helpt u bij het vinden van uw (huur)huis, appartement of kamer.

Dringend op zoek naar een huurwoning? WonenDirect.nl helpt u bij het vinden van een passende huurwoning.

Dagelijks speuren onze medewerkers online en offline naar nieuwe huurwoningen. Woning komen hoofdzakelijk van makelaars en vastgoed verhuurbedrijven. Wij zoeken voor u in openbare -niet exclusieve- bronnen uit de vrije sector. Snel een (huur)huis vinden

Of dat nu een kamer is of vrijstaande villa, gestoffeerd of gemeubileerd, voor korte of langere termijn. Door efficiƫnt te werken, en met de brede kennis van de markt zijn wij in de meeste gevallen in staat om als eerste een passende woonruimte voor u te vinden.

Schrijf je nu direct in....

Wij helpen jou de juiste woning vinden
Geen makelaarskosten

Woningen in alle staten

Geen onzekerheid!

Ontdek meer woningen

Hulp bij administratie

Reageer als Ć©Ć©rste

Jouw volgende woning in 3 stappen

Stap 1

Vul jouw gegevens in

Stap 2

Ontvang matches via WhatsApp of mail

Ā 

Stap 3

Reageer, bezichtig en huur.

Ā 

Onze populairste vastgoed diensten

Woning verkopen? Uw huis verkopen? Investeren in onroerend goed? Vastgoedadviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw aankoop of verkoop van onroerend goed.

Wij kopen ook alle typen huizen

Vastgoed verkopen? Wilt u uw huis verkopen? Investeren in vastgoed? Vastgoed adviseur nodig? Voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Persoonlijk advies op maat voor uw vastgoed aan- of verkoop. Verkoop van Woning in verhuurde staat, Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen, Appartementen of boerderijen, Studentenwoningen, Huizen van alle jaartallen.

Meer informatie over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wilt u graag meer informatie over de verkoop van woningen in de regio Venlo. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 0475-250 010. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via [email protected]

Voordelen

✔ Geen makelaarskosten
✔ Verzekerd van een marktconform bod!
✔ Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
✔ Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
✔ U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
✔ U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
✔ Indien nodig al binnen Ć©Ć©n week bij de notaris!

Vrijblijvend bod ontvangen

Ontvang vandaag nog geheel kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw pand in Venlo!


Werkwijze

1. Nadat u uw gegevens achter heeft gelaten wordt uw aanvraag in behandeling genomen.
2. Wij komen direct langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis.
3. U ontvangt binnen 24 uur een bod op maat
4. Wanneer beide partijen akkoord zijn ontvangt u de koopovereenkomst ter ondertekening
5. De overdracht vindt plaats bij de notaris op de door u gekozen datum van overdracht! De gelden ontvangt u vervolgens via de notaris direct op uw rekening.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiƫle koopakte wordt opgesteld

Veelgestelde vragen over een verkoop van een huis

Overweegt u uw huis te verkopen, maar weet u niet of nu de juiste tijd is om uw huis te verkopen? Laat u gratis adviseren door onze vastgoed adviseur. Wellicht is het beter om te renoveren.

Uw huis nu verkopen kan heel slim zijn vanwege de krappe woningmarkt. Er is nu veel vraag naar woningen, terwijl het aanbod beperkt is. Het grote aantal woningzoekenden zorgt voor veel potentiƫle kopers voor uw huis.

U kunt uw huis te koop aanbieden bij een makelaar, maar als uw doel een snelle verkoop is, is het misschien beter om een investeerder te zoeken.

Met WonenDirect kunt u een koopwoning financieren met crowdfunding of particuliere investeerders. De koper deelt zowel het risico als het rendement met de anderen die u helpen!

Wilt u graag meer weten over de opties om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen die dit u kan opleveren? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Uw huis verkopen aan een opkoper: de voordelen
Een koper koopt vaak zonder voorbehoud en het aanbod is dus zeer betrouwbaar. Denk aan de bedenktijd van de koper (3 dagen), financiƫle voorbehouden (wel of geen hypotheek) en bouwkundige voorbehouden (bouwkundige keuring op gebreken).

Doe een gratis waardecheck. Het checken van de woningwaarde van jouw huis is geheel vrijblijvend. Je gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij je daar zelf toestemming voor geeft. De exacte opbrengst van een woning hangt onder andere af van de locatie, de grootte, de staat van het huis en de ruimtelijke indeling.

Wilt u uw huis verkopen maar er liever in blijven wonen? Bij HuysVest is het mogelijk om uw woning te verkopen en terug te huren. U kunt volledig zorgeloos in uw geliefde woning blijven wonen en heeft de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de overwaarde en aflossingen van de woning!Ā 

Als u uw huis snel wilt verkopen, zijn er verschillende dingen die u kunt doen. De snelste manier om van uw woning af te komen is deze te verkopen aan een makelaar/koper. Het voordeel is dat u de verkoop heel snel voor elkaar kunt krijgen, vaak binnen enkele dagen. Wij helpen u graag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een huis te verkopen zonder makelaar? Bent u benieuwd naar de vele voordelen hiervan? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en plannen een afspraak met u in.

Bij WonenDirect.nl worden geen kosten doorberekend aan de verkoper. Uw huis verkopen bij ons is dus geen onzeker & risicovol verkoopproces!Ā  Het tarief dat een makelaar rekent voor het verkopen van een huis of appartement komt gemiddeld neer op ā‚¬Ā 3.514. Dit is het totale bedrag aan kosten, inclusief BTW en eventuele opstartkosten.

WonenDirect.nl het vastgoedbedrijf dat huizen opkoopt. Wilt u een langdurig verkoopproces vermijden en uw huis zonder zorgen verkopen? Wij doen geheel gratis en vrijblijvend een bod op uw woning.

Wij zijn landelijk actief, en ook daar buiten!

Van Den Helder tot Maastricht. U kunt dus in elke plaats in Nederland bij ons terecht voor de snelle verkoop van uw huis. Naast steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Wij kopen ook meestal huizen in nabijgelegen steden als Maastricht, Eindhoven of Venlo. Maar ook met woningen in kleinere plaatsen als Weert of Sittard kunt u natuurlijk bij ons terecht. Alle soorten woningen en in alle staten.

Compare listings

Compare
× Direct contact via WhatsApp!